Verzorgingsproducten

Workshops

Tarieven

Contact

Lichaamsbehandelingen

Algenpakking

Intensive body scrub door middel van peeling gel bevrijdt de huid eerst van overtollige huidschilfers waarna het de huid klaar maakt voor verzorgende producten. De behandeling stimuleert de doorbloeding van de huid en stimuleert op zachte wijze de regeneratie van de huid.

 • De huid ziet er strakker en gladder uit.

 • Deze behandeling verhoogt de weerstand.

 • De algen absorberen de schadelijke stoffen.

Elektrisch ontharen

Schoonheidssalon Salonnerie biedt een medische behandeling voor definitieve ontharing. Deze behandeling is vooral geschikt voor bovenlip, kin en gelaat. Bij geregistreerde zorgverzekeringen kan deze behandeling opgenomen zijn in de voorwaarden.

Harsen

Met het harsen verwijder je het haar vanaf de wortel

Normaal gesproken duurt het dan ongeveer vier tot zes weken voordat het haar weer begint te groeien. Dit verschilt natuurlijk van persoon tot persoon.

Massage

Sport en klassieke massage

Bij deze massage wordt er vooral op de spieren gewerkt. De spieren worden behandeld om ze soepel en los te maken. Er wordt in de schoonheidssalon ook met infrarood warmte gewerkt om de spieren in de diepte op te warmen. De behandeling herstelt de spieren na een intensieve inspanning en kan onderdeel zijn van een individueel sportplan. Deelmassage zoals alleen de rug is mogelijk

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. In de schoonheidssalon passen we een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Andere behandelingen schoonheidssalon

Gezichtsbehandelingen

Specialistische

behandelingen

Bruidsmake-up

Manicure & pedicure

Informatie over onze medisch pedicure behandelingen? Bezoek MPZ medisch pedicure Zegge

 

Naar website MPZ  >

Schoonheidssalon Salonnerie

O.L. Vrouwestraat 163
4735 AC Zegge

 


0165 - 54 28 17
salonnerie@home.nl

De Salonnerie kadobon

 

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. De Salonnerie kadobon!

 

Verkrijgbaar in de praktijk.

Aangesloten bij:

Let op! Géén pin

© Salonnerie schoonheidssalon Zegge |  Disclaimer    Privacy statement    Algemene voorwaarden

Realisatie: Rosevalley