Verzorgingsproducten

Workshops

Tarieven

Contact

Specialistische behandelingen

Mesotherapie

Een speciale anti-aging behandeling tegen huidverslapping. Door het toedienen van hyaluronzuur krijgt de huid meer volume.

Rimpelfilling en botox

Door middel van een gedegen onderzoek van de huid kijkt onze cosmetische arts naar de mogelijkheden. Ze kijkt hierbij naar de kleur, pigmentstructuur en de stevigheid van de huid. In overleg worden uw wensen in kaart gebracht en wordt de behandeling besproken. Wij zijn aangesloten bij de vereniging van Cosmetische Artsen. Iedere 6 weken bezoekt onze cosmetische arts de schoonheidssalon. Neem contact op voor een afspraak.

Camouflage

Medische camouflage van wijnvlekken, pigmentverstoringen, littekens, enz. Samen met u leren wij het aanbrengen van speciale producten. Vaak worden deze behandelingen door uw zorgverzekering vergoed.

Couprose behandeling

Heeft u last van verwijde bloedvaatjes op de wangen? Bij schoonheidssalon Salonnerie hebben wij de oplossing voor uw probleem.

Acne behandeling

Verschillende methoden en behandelingen kunnen worden toegepast om jouw acne te lijf te gaan. De behandeling van acne puistjes verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Over het algemeen is bij behandeling van acne de verzorging erop gericht om de overmatige talgproductie te verminderen en de ontstekingen die daar het gevolg van zijn te verhelpen.

Andere behandelingen schoonheidssalon

Gezichtsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen & massage

Bruidsmake-up

Manicure & pedicure

Informatie over onze medisch pedicure behandelingen? Bezoek MPZ medisch pedicure Zegge

 

Naar website MPZ  >

Schoonheidssalon Salonnerie

O.L. Vrouwestraat 163
4735 AC Zegge

 


0165 - 54 28 17
salonnerie@home.nl

De Salonnerie kadobon

 

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. De Salonnerie kadobon!

 

Verkrijgbaar in de praktijk.

Aangesloten bij:

Let op! Géén pin

© Salonnerie schoonheidssalon Zegge |  Disclaimer    Privacy statement    Algemene voorwaarden

Realisatie: Rosevalley